Rådgivning

Icon1

SAP Business One skal understøtte bedriftens daglige gjøremål og gi oversikt og styring med prosesser. Vi ser alltid etter muligheter for besparelser og økt inntjening hos våre kunder. Rådgivning fra Adiles kan være en god investering i din fremtidige vekst og inntjening!

Prosjektledelse

Icon2

Vellykkede prosjekter, stort eller lite, bør ha en prosjektleder som har oversikt og kontroll med gjennomføringen. En person som samler tråder og får teamet til å dra i samme retning. Adiles har dyktige prosjekledere som har god kompetanse på området!

Implementering

Icon3

Et vellykket sluttresultat er avhengig av en faglig god implementering. Denne baseres på behov via en praktisk tilnærming til virksomhetens prosesser. Vår nye implementeringsmetodikk gir kunden frihet til å velge ambisjonsnivå og egen grad av innvolvering i prosjektet !

Utvikling

Stages image

Noen ganger kan en liten spesialtilpasning i standard løsning eller en integrasjon mot støttesystemer være det som utgjør den største suksessfaktor. Adiles har utviklere med høy kompetanse som er i stand til å løse både enkle og komplekse utfordringer!

Rapportering

Icon4

Oppdaterte rapporter i sanntid gir virksomheten styringsparametre for å ta bedre beslutninger - raskere. SAP Business One leveres med et sett standards rapporter, men noen virksomheter ønsker mer på spesifikke områder. Vi utvikler tilpassede rapporter for alle formål hvor data kan hentes ut av løsningen!

 

Skjermbilde10

Våre tjenester leveres med kvalitet og presisjon.

Ansatte i Adiles har lang erfaring innen ulike fagområder som berøres når man skal drive Rådgivning, Implementering, Utvikling og Drift av en forretningsløsning.

Erfaringen har gitt oss verdifull kompetanse som våre kunder og samarbeidspartnere vil kunne omsette i vekst og økt inntjening.


Ta kontakt for en uforpliktende prat rundt muligheter i din virksomhet. Kom innom, ring eller send oss en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..